NederlandsDeutsch

Avanti Charter

Postadres:
Dorpsweg 66
1697 KC Schellinkhout (NH)
Tel.: +31 613 630 197
E-mail: info@avanticharter.nl
K v K: 57222282

Wees er snel bij en boek in 2018!

19-12-2017

De schepen zijn in winterslaap en Michiel is weer druk bezig met al onderhoud. De eerste boekingen zijn alweer binnen dus wil je komend zeilseizoen 2018 ook mee zeilen wees er dan snel ... [Lees verder...]

Dagtochten van Avanti Charter met of zonder schipper en catering

De lemsteraak Allegro (14,25m) is een prachtig schip om een dag of dagdeel mee te zeilen. Met familie, als bedrijfsuitje, teambuilding of vrijgezellenfeest. Kortom mogelijkheden genoeg. Het maximum aantal opvarenden is 12 personen. Voor een dagtocht met de Allegro is de vertrekhaven Hoorn. In overleg is een andere haven mogelijk. De Zeebeer(13,00m) is te huren vanuit Monnickendam. Voor alle schepen geldt dat het maximum aantal opvarenden 12 personen is.

Dagprogramma
's Ochtends, vanaf 9 uur staat de koffie voor u klaar. Wanneer de hele groep compleet is, zal de schipper u welkom heten en worden de trossen losgemaakt. Eénmaal op het water worden de zeilen gehesen onder leiding van de schipper. Dan kan er koers worden gezet naar een stadje aan het Markermeer om vervolgens aan te meren en te lunchen en eventueel de benen te strekken. De lemsteraken zijn ook te huur zonder schipper. Als u het schip zelf wilt varen dienen tenminste twee personen over voldoende ervaring te beschikken.

Mogelijkheden voor grotere groepen 

Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere schepen tegelijkertijd te huren. Bijvoorbeeld twee lemsteraken de Allegro en de Zeebeer en dan een bedrijfswedstrijd organiseren. Of als u met een nog grotere groep bent, kan de Niets Bestendig als moederschip fungeren. 's Middags met alle schepen naast elkaar voor anker bij een strandje of in een haven afmeren om  te lunchen en eventueel te zwemmen. Er zijn legio mogelijkheden. Informeer, en leg uw ideeën en wensen bij ons neer.

Catering 

Avanti Charter verzorgt graag uw catering. Op de Allegro en de Niets Bestendig is de prijs 25 euro per persoon alles inclusief. Bij aankomst koffie/thee met Hoornse broeder. De lunch bestaat uit bijvoorbeeld soep, belegde broodjes, salade en fruit. 's Middags borrelen met hapjes. Voor specifieke vragen en wensen omtrent de catering kunt u contact met Michiel opnemen, michiel@avanticharter.nl.

C-Insite Webdesign