NederlandsDeutsch

Avanti Charter

Postadres:
Dorpsweg 66
1697 KC Schellinkhout (NH)
Tel.: +31 613 630 197
E-mail: info@avanticharter.nl
K v K: 57222282

Wees er snel bij en boek in 2018!

19-12-2017

De schepen zijn in winterslaap en Michiel is weer druk bezig met al onderhoud. De eerste boekingen zijn alweer binnen dus wil je komend zeilseizoen 2018 ook mee zeilen wees er dan snel ... [Lees verder...]

Zeilen, waar ga je naar toe en hoe kom je er.

22-06-2010

Dat is precies de essentie van het werk van ons bedrijf, LinQue Consult, een consultantsbureau. Onze klanten vragen ook steeds aan ons, hoe ze daar komen waar ze heen willen. Ze gaan er dan vaak van uit dat wij wel voor wind mee zorgen. Nou, niets is minder waar. Zo kwamen wij ook op de Allegro, met twee dagen zeilen in juni dwarrelwinden, (te) weinig wind, regen, zon en kou tegen. Het leek wel een echt ontwikkelingstraject die wij in ons werk tegen komen.
Maar gelukkig, het materiaal, de Allegro, was van geweldige kwaliteit, die zorgde voor een geweldig stuk ondersteuning om twee prachtige dagen nuttig en aangenaam te werken. En ook dat leek wel op de kwaliteit van ons werk. Onze klanten, voornamelijk scholen, zijn uitermate tevreden over ons werk. En de twee dagen op de Allegro hebben daar weer een bijdrage in geleverd.
Dankjewel. En we maken er volgend jaar graag weer gebruik van.
 
Wim Bos
LinQue Consult
www.linqueconsult.nl

Terug naar het reisverslagen overzicht

C-Insite Webdesign